Over Ons

Audioreview.nl is een initiatief van Ruud en Beerend.

Beide zijn student Audiotechniek aan de TUEindhoven. Beide zijn gek van geluid, audio en techniek. Beide zouden zichzelf zonder schamen of blozen een ‘audiofiel’ noemen.

Waar zou je jezelf ook moeten schamen voor hetgeen wat je passie is? Sommige mensen houden van voetbal, anderen van poker. De een spaart postzegels en de ander magneten. De een heeft een vitrinekast vol met waardevolle beeldjes, terwijl de ander op zolder een klein museum heeft van Ajax. Zo heeft iedereen wat.

Wij hebben audio. We vinden het bijzonder interessant en boeiend hoe we het beste geluid kunnen krijgen dat mogelijk is. Wanneer dit lukt, is het geluid perfect. Dan is het alsof je tussen de muzikanten in staat.

Stel je eens een klassiek orkest voor wat een top optreden geeft en dat je voor de dirigent op de grond zit te luisteren. Dat is overweldigend. Met de juiste apparatuur is dit ook thuis mogelijk. Deze ervaring is onbeschrijflijk. Daar zetten wij ons als audiofielen voor in. Dat is onze passie.

Audioreview.nl is slechts een uiting van deze passie. We moeten ergens ons ei kwijt, maar willen ook graag delen met anderen. We hopen dat jullie deze website net zo kunnen waarderen als wij.

Ruud en Beerend.